Şeyh Ahmet Yasin Bursevi Hazretleri, Hz. Mehdi (as) konusunda Sayın Adnan Oktar'ın çalışmalarını tavsiye ediyor

ETİKETLER:


"Mehdi (as) zuhur ettiği zaman onu hapse atarlar mı, yargılarlar mı,  döverler mi, öldürürler mi?"

Mehdi (as) hakkında da hadisler vardır. Ona kimse kötülük yapamayacaktır, ama şimdi değil, şimdiden değil, zuhur ettiği an. Bu husus çok önemlidir. Evveliyatından yaşadıkları vardır, onlar ayrı meselelerdir ve bu hususta size özellikle söylüyorum. Bakın,  defalarca söyledim kim ne demek istediğimi nasıl anlarsa anlasın. Benim Allah'tan başka kimseden korkum yok, Allah'tan başka da başka hiçbir muradım yok. Adnan Oktar Beyefendinin sayfalarını, internetini, Harun Yahya'yı özellikle Mehdi (as) meselesinde dinleyin kardeşim, tavsiye ediyorum size, niye anlamıyorsunuz? Bu zat, bu Hocaefendi, bu meseleyi en güzel şekilde anlatıyor. Allahu Teala bu vazifeyi ona tevdi etmiş, ona vermiş, belli ki bu kadar güzel anlatıyor ve durmadan anlatıyor. Eğer bir vazife olmasa bıkar insan. 1 gün anlatır, 3 gün anlatır, 5 gün anlatır, bıkar. Belli ki manevi bir vazife sahibi, senelerdir anlatıyor, aylardır anlatıyor, günlerdir anlatıyor, her gece anlatıyor, saatlerce anlatıyor.

Allah anlattırıyor, üzerinizdeki sihirler ve büyülerin kalkması için.Onun için dinleyin onu, bakın özellikle de bu 3 Aralık'ta yapmış olduğu bir sohbeti var televizyonda, ben onu dinledim, dinlettiler bana. Kocaeli TV 3 Aralık 2010. Daha yeni, hem onu hem ondan sonrakini muhakkak dinleyin, Allah rızası için dinleyin. Şeyhler için, müritler için söylemiş olduğu sözler var. Bu kadar mükemmel olur. Önemlidir bunlar. Mehdi (as) meselesinde demek ki Adnan Oktar'ın, Harun Yahya'nın sayfasına bakacağız. Cenab-ı Allah demek ki o hususta tayin etmiş. O soruları o zata sorun, o anlatsın. Cemaatlerle bizi birbirimize düşürmeye kalkmasınlar, onun için özellikle söylüyorum hakikaten bu işin ehli Adnan Oktar Hocaefendi. Çok da güzel ehli sünnet velcemaat itikadı üzerine, bir insana para verseniz bu kadar konuşamaz, bu kadaruğraşamaz. Belli ki Allah tarafından vazifeli, görevli bir zat, niye isyan ediyorsunuz. Dileriz Allah'tan Cenab-ı Allah onu hakikaten Mehdi (as) etsin ve biz de ona tabi olalım. Ne var bunda? Senlik, benlik davası yok ki bizim aramızda, kavgamız yok ki. Yeter ki mehdi (as) çıksın da hepimiz asker olalım.İnşaAllah Sultanımız Şeyh Nazım Hazretleri Mehdi (as) olur da ona tabi oluruz.

Yalnız çıkacak Mehdi (as), kimse çıkmayacak demesin. Zaman geldi, kim olduğunu şimdi kimse bilmiyor. Bizim bazı bildiklerimiz, gördüklerimiz var. Biz bu bildiklerimizi gördüklerimizi söylersek yer yerinden oynar. Yine geliyorum bak Adnan Oktar'ın meselelerine. Siz akaidinizi iyice öğrenin ve akaidi öğrenirken Darwinizmin, Darwin teorilerinin içerisinde, bu materyalist, ateist, komünist düşüncelerin içinde büyüdünüz çünkü. Onları yıkan, o fikirleri ve düşünceleri yıkan tezleri kitap haline getirmişler, o kitapları okuyun, o kitapları okuyun ki nasıl davranacağınızı bilin.Dervişler hiçbir şey konuşmayıp da sadece zikir ve fikirle meşgul olursa o irşad edici bir derviş olamaz.


DEVAMINI GÖSTER

Druge vrste vezane za ovo djelo