Sayın Adnan Oktar'ın 7 Mart 2017 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

ETİKETLER:

A9 TV, 7 Mart 2017

 

Darbenin İlacı Modernliktir, Kadınlara Hürriyettir, Sanattır, Estetiktir.

İzmir’de Başbakan’ın Ali Hocamız’ın güzel bir toplantısı vardı hanımlarla. Hanımlarda dekolte çok, başı da açık ve makyajlı helal olsun. Kardeşim, darbenin ilacı modernliktir, kadınlara hürriyettir, sanattır, estetiktir. Dekolte hanımların, modern gençlerin, modern hanımların olduğu bir toplumda darbe marbe olmaz söyleyeyim. Kadınlar rahatsa bitti, kadınlar rahat değilse mahvolur toplum. Yani hiç kurtarırı yok. Darbe, savaş da çıkar her şey olur Allah esirgesin her türlü felaket gelebilir.

 

(Başbakanımız bugün kadınları öven şöyle bir konuşma yaptı: “Kadın-erkek hepimiz insanız, Allah’ın kuluyuz. Kadının erkeğe, erkeğin kadına ihtiyacı var. Eşitlik yönünde kadınların yükünün daha fazla olduğunu düşünüyorum.”)

Güzel demiş. Ama işte fiili durum çok önemli. Bak İzmir’de ilk defa ben bunu gördüm. Çok modern dekolte hanımlar var. Ki ağırlıklı benim gördüğüm kadar başı açık hanımlar. Böyle olsun kardeşim böyle olsun. Modern bir parti olduğu iyi vurgulansın AK Parti’nin. Yani gelenekçi, Ortodoks, yani klasik içine kapalı bir parti görünümü olmaz. Mursi’nin daha moderni gibi alırlar bu sefer öyle algılarlar. Böyle olmaz. Klasik Avrupai bir parti olsun AK Parti. Çünkü bu çok uç bir şey. Yani artık orduda kadınlar başörtüsü takıyor, bitti. Her türlü kolaylık sağlanmış. Yani ezim ezim ezilen kimse kalmamış, bitti. Artık herkese özgür ve sevecen bir ruh verilmesi gerekiyor. AK Parti dekolte karşıtı bir görünüm vermiyor ama zeminde böyle bir şey var görünüyor. Bunu iyice kaldıralım. AK Parti toplantıları tamamen başı kapalı kadınlardan oluşmasın. En az yarı yarıya dekolte ve başı açık kadınlar olsun. Avrupa’ya, Amerika’ya, Rusya’ya, Çin’e her yere mesajımız çok olumlu olur. Dekolte, medeniyetin bir yansımasıdır. Modernlik vurgulamasında en önemli husustur dekolte. Kadının özgür olması ve dekoltenin, bakımın, güzelliğin aşikar olması. Mesela Avrupa’yı Avrupa yapan dekoltedir. Dekoltenin olmadığı hiçbir ülkede insanlar yaşamak istemiyor. Dekoltenin olduğu her ülkede modernlik, kalite ve sanat var. Çünkü kadın özgürlüğünü ifade eder bu. Bak aksi olduğunda mahvoluyoruz çok korkunç bir görüntü oluyor. Özgürlük yok, kadınlara muazzam bir baskı, sıkıntı, böyle sanattan uzak, estetikten uzak, güzellikten uzak iç karartıcı abus bir dünya üzerimize üzerimize geliyor o zaman. Çok ürkütücü bir dünya oluyor. O zaman işte darbeler kaçınılmaz olarak geliyor insanların üzerine dünyanın her tarafında. İslam ülkelerinde darbeler hep bu tarzda oldu.

 

(Öcalan’ı sorgulayan komutan olarak tanınan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, “Darbe gecesi ordudan arkadaşlarım beni aradı. O gün İngiliz ve Amerikan askerlerinin Kıbrıs’ta işgal için hazırda beklediğini öğrendim” dedi. Açıklamaları şöyle: “15 Temmuz’dan bir gün önce Gaziantep, Kilis üzerinden sınırları aşarak ABD, IŞİD ve PYD güçlerinin olduğu yere geçen askerler oldu. Kıbrıs’a 10 bin İngiliz askeri geldi. Amaç, darbe girişiminde Türkiye’yi işgal etmek. İşgal ederken de ‘kan gövdeyi götürüyor yardıma geldik’ diyeceklerdi” dedi.)

10 binini de katlar geri göndeririz. Akıllarını başlarına alsınlar. Onlar nereye geldiğinin farkında değiller. Geldiklerine geleceklerine pişman ederiz. Sakın öyle bir akılsızlık yapmasınlar yani neye uğradıklarını şaşırırlar. Burası Irak, Suriye’ye falan benzemez. Dangalaklık istemiyoruz. İlimle irfanla, kanunla hukukla ne gerekiyorsa yaparız.

 

Kıbrıs'taki İngiliz Üslerinin Kapatılması Ortadoğu İçin Ferahlık Olur

Bir kere o üslerin kapatılması lazım. Felaket yağdıran, dehşet, acı yağdıran, ölüm makinesi olan yerler. İnsanlara acı, ölüm, yaralanma, dehşet, felaket getiren bela merkezleri. Kapatılmaları elzem. İbadet olur. Bir felaketten insanları kurtarmak olur. İnsanları öldüren insanlar yetiştiren bir sistemde olduğu için o insanları da katil olmaktan kurtarmak da sevap. Çünkü çok korkunç bir şey katil olmak Allah vermesin. Hz. Musa (as) kazayla bir adam öldürdü ömrü boyunca onun acısını çekti, ömrü boyunca. Çok rahatsız oldu ondan.

 

Darwin De Kadınları Aşağı Gören Bir Düşünceye Sahipti. Haşa Kadınların Köpekler Gibi Olduğunu Söylüyordu

Darwin diyor ki kadınlar için: “Kadınlar her şeye rağmen -haşa- köpekten daha iyi bir şey. Ev ve evle ilgilenecek bir kişi.” Kendi karısı için diyor ki: “Belki karım Londra’yı sevmeyecek. O zaman bana ceza; uyuşuk ve tembel bir aptalla sürgün hayatım olacak” diyor. Bak “uyuşuk ve tembel bir aptalla sürgün hayatım olacak” diyor. Karısına bu şekilde hakaret ediyor. Kadınlara bakış açısı da bu. Darwinist ahlakın verdiği bir çirkin bakış açısı.

Darwin, “Genellikle kadınlarda sezgi, hızlı kavrama ve belki taklit gücü gibi özelliklerin erkekler oranında daha çok belirgin olduğu itiraf edilir. Ancak bu yeteneklerden en azından bazıları aşağı ırklara ve bu nedenle de eski ve aşağı medeniyet düzeyine ait özelliklerdir” diyor. Yani “bu onların ilkelliğini gösterir” diyor. Halbuki bu bir üstünlüktür. Hızlı kavrama, sezgi yani bu üstünlük alenen, taklit gücü bu da bir üstünlük.

 

(Arap Baharı başladıktan sonra 2011 Şubat, 2011 Haziran döneminde yani beş ayda İngiltere’nin Ortadoğu ülkelerine silah ihracatı 22,2 milyon sterlinden 30,5 milyon sterline fırladı. Silahların içinde çok sayıda keskin nişancı tüfeği var.)

İşte bak bu kepazeliği çıkarınca o direkt silah fabrikalarına para olarak dönüyor. Yani adamlar yolunu bulmuş. Ortadoğu halklarını bunlar -haşa- ilkel görüyorlar. Rahatça kargaşa savaş çıkartıp oluk oluk petrol karşılığında silah satıyorlar, Dolar karşılığında silah satıyorlar. Silah satışı biraz düştüğünde hemen savaş çıkarıyorlar. Ama Ortadoğu halklarının da bir kısmının bu oyuna gelmesi çok çirkin. Bak Türkiye’yle baş edemiyorlar. Ne kargaşa çıkarabiliyorlar, ne iç savaş çıkarabiliyorlar hiçbir şey yapamıyorlar. Çünkü Mehdiyet var. 

 

Sevgiyi Devlet Politikası Haline Getirmek Gerekir. Kavga Ve Gerilim Kültürü Değil Sevgi Ve Merhamet Hakim Olmalı

Hükümet, hükümet üyeleri sevgiyi devlet politikası haline getirsinler, sevgiyi. Kavga ve gerilim kültürü çok yaygın Türkiye’de. Yani nereye gitsen kavga ve idişme didişme kültürü birçok yerde hakim. Yoğun olarak sevgi politikasını devlet resmi olarak gündeme getirsin. Her yerde sevgiden bahsedilsin. Bakanlar sevgiden bahsetsin, Başbakan sevgiden bahsetsin, Cumhurbaşkanı sevgiden bahsetsin ve ısrarlı bahsetsinler. Fitneyi yatıştıran, kargaşayı bitiren mühim bir ibadettir sevgi. Yaratılışın ana gayesidir, bak yaratılışın ana gayesidir. Allah’ın bizden istediği tek şey sevgidir. Kendisi’ne sevgi, yarattıklarına sevgi.



DEVAMINI GÖSTER

Druge vrste vezane za ovo djelo